Solid storbandkonsert

Musikkforeninga dro til i skikkelig storbandstil da de holdt konsert på Lauvsnes lørdag. Under solid ledelse av Marthe Austad ga de publikum en god opplevelse krydret med solistinnslag, gjestemusikere og drillkorps.

Tonen ble satt fra første sekund i de musikalske fotsporene til Glen Miller og Cole Porter. Drillkorpset sto for den største sjarmfaktoren, mens både sang- og instrumentalsolister satt den musikalske prikken over i-en.

Sir Duke med Grethe Holmen Berre i spissen ble spilt to ganger, siden den fikk æren av å også være ekstranummer.

Jentene i Flatanger drillkorps under ledelse av Marit Dølvik sjarmerte publikum.

Sangsolister

To sangsolister var hyret inn for anledningen. Andreas Ribsskog Staven og Grethe Holmen Berre leverte solide prestasjoner som vi gjerne hører mer av. Staven sang «Fly me to the Moon» og «My Way», mens Berre framførte «Sir Duke» – alt til stor applaus.

Bra publikumoppmøte

Mange hadde funnet veien til samfunnshuset denne kvelden, og fikk oppleve at korpset ikke bare eksisterer på 17. mai, men så absolutt er verdt å lytte til hele året.

Selv om korpset ikke er kjempestort, låter det solid. Og det ser ut som de vokser i antall også – sakte med sikkert. Vi håper det kommer flere konserter.

Flatanger musikkforening med sin dirigent Marthe Austad.

Flatanger musikkforening under ledelse av Marthe Austad og solister Grethe Holmen Berre, Andreas Ribsskog Staven og Liv Unni Fløan underholdt og laget et trivelig kveld for en godt besøkt konsert lørdag kveld.

Sosial happening

Tradisjonen tro var det servering av snacks og drikke under konserten. Folk hadde god mulighet til å treffe og prate med kjentfolk i pausen, og stemninga var god i salen gjennom kvelden.

Programmet for kvelden besto av mange kjente låter. Dette var hva publikum fikk høre: Tuxedo Junction, Beguin the beguine, Don’t sit under the apple tree, Little brown Jug, Days of Wine and Roses, Spinning Wheel, Fly me to the Moon, Sir Duke, Its not unusual, My way  og Hello Dolly.

Liv Unni Fløan i sin trombonesolo.

Publikum ga stående applaus, og fikk Sir Duke som ekstranummer.