Tora rocker Namsos og Norge

Tora rocket ikke bare Namsos lørdag kveld, men hun og bandet er nå tatt inn i varmen av selveste Dagbladet som rullet terningkast 4 for nyplata. Se video fra konserten her.

– Det var et stort sjokk å få en anmeldelse i Dagbladet. Jeg satt på flyet på tur heim til Oslo og skulle bare sjekke Dagbladet.no, og så ser jeg mitt eget ansikt. En helt rar opplevelse, sier Tora Dahle Aagård til Flatangernytt.

Se intervju med Tora etter konserten:

Tora storkoser seg på scenen, og energien smitter over på publikum.

Hun var livredd for å lese artikkelen og fryktet slakt, men rakk å se terningen med firer før hun måtte sette mobilen i flymodus.

– Da var livet ganske så greit etterpå, sier hun.

Ny gitarhelt

Dagbladet skriver at det er en lovende debut fra en ny, kvinnelig gitarhelt. Dette toppet helga, etter turnéåpning i Namsos med låter fra det nye albumet og noen eldre.

Det er ikke alle som kan trekke nesten fullt kulturhus på en lørdag kveld, men Tora og bandet klarte å få folk opp av tv-stolen.

Energisk

Og det var det ingen som angret på. For her fikk de oppleve et sprudlende og energisk band, med Tora Dahle Aagård som frontfigur, vokalist og gitarist.

– Det kom mye folk, og 250 i Kulturhuset på en lørdag er veldig bra. Jeg er så glad, sier Tora.

Det oste spilleglede av gjengen i bandet Tora, fra venstre Andreas Dahle Aagård, bak på trommer Magnus Galguften, bak i røyken bassist Isak Seltveit, Tora Dahle Aagård og Guri Tranås.

Dagbladet har lansert Tora Dahle Aagård som vår nye kvinnelige gitarhelt.