Starter med megling av bruktbåter

Nå blir det ikke bare bygging av nye fartøy, men også salg og formidling av brukte fartøy hos Folla Maritime Service AS i Flatanger.

Verftet etablerer et nytt forretningsområde for salg og formidling av brukte fartøy, hovedsakelig rettet mot havbruksnæringen.

– I takt med en sterk flåtevekst ser vi et behov for å kunne tilby formidling og salg av fartøy som enten skal fases ut eller byttes til fordel for nytt fartøy, sier markedssjef Greger Samuelsen i Folla Maritime i en pressemelding.

Han sier at selskapet har et stort kontaktnett langs hele norskekysten og med oppdrettsaktører internasjonalt som viser interesse for norsk oppdrettsteknologi.

– Således kan vi tilby de rette båtene til de rette kundene. Vi har allerede flere fartøy som er klare for salg, og vi vil nå presentere disse for markedet i tillegg til nye fartøy, sier Greger Samuelsen.

Folla Maritime Service har produsert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994.

Selskapet har nå fire nye fartøy under bygging ved verftet som er lokalisert i Flatanger. Selskapet har også avdelingskontor i Namsos.