Lars Haltbrekken til Flatanger

Stortingsrepresentant og tidligere leder av Naturvernforbundet, Lars Haltbrekken (SV), kommer til Flatanger torsdag. Det blir åpent møte for alle interesserte.

– Vi inviterer til åpent møte på Frivilligsentralen der han vil snakke om hvordan vi kan få en mer bærekraftig oppdrettsindustri som gir mer tilbake til oppdrettskommunene, og om naturinngrep ved vindkraftsatsing, sier Otto K. Sandnes i Flatanger SV.

Tidligere på dagen skal Lars Haltbrekken besøke både Flatanger Settefisk og Namdal Rensefisk.

Lars Haltbrekken ble innvalgt på Stortinget fra Sør-Trøndelag ved siste valg, etter en lang karriere som naturverner – først som leder i Natur og ungdom, senere som leder i Norges Naturvernforbund fra 2005 til 2016.

Haltbrekken har markert seg som motstander av den store vindkraftutbygginga på Fosen. Han har også jobbet for at vertskommuner for havbruk skal få mer igjen for bruken av fellesarealene, gjennom ei produksjonsavgift.

Dette er nok begge temaer som kommer til å bli belyst under Haltbrekkens besøk i Flatanger.