Dette skjer i romjula

Når 1. juledag er over og det igjen er «lov» å dra på besøk, er det mye som skjer i Flatanger – fra god gammeldags juletrefest til julejam, 2.dagfest og 6.dagsfest. Se oversikten her.

2.dagsfest

Tradisjonsrik fest, spesielt populær for utflytta flatangringer heime på julefest. I år er det Faeseran som spiller til dans. Arrangør er Lauvsnes grendelag.
Tid: 2. juledag kl. 21.00-02.00
Sted: Lauvsnes samfunnshus

 

Juletrefest på Jøssund

Tradisjonsrik juletrefest på Jøssund med servering av kaffe og kaker, korsang v/Sjørokk og gang rundt juletreet. Og kanskje kommer nissen? Arrangør er Jøssund og Oppland grendelag.
Tid: 3. juledag, 27. desember, kl. 15.00
Sted: Jøssund grendehus

 

Juleball på Statland

Tradisjonsrikt juleball med findress og ballkjole på Statland 3. juledag, med middag, drikke og fest der ToRix spiller til dans. Påmeldingsfristen var 21. desember, uvisst om det finnes restplasser…
Tid: 3. juledag kl. 19:30-02.00
Sted: Musikkhallen, Statland

 

Julecup i Flatangerhallen

Julecup i fotball i Flatangerhallen, for grendalag, familielag eller andre lag.
Tid: 4. juledag, 28. desember, kl. 10.00
Sted: Flatangerhallen, Lauvsnes

 

Gammeldags juletrefest

Flatanger musikkforening spiller til juletregangen.

Lauvsnes grendelag og Flatanger musikkforening blåser nytt liv i tradisjonen med juletrefest i romjula. Gratis inngang, salg av kaffe, kaker og kaffemat. Julesanger, juletregang og juleleker. Julenissen kommer med gaver til alle barna. Korpset spiller til juletregangen.
Tid: 4. juledag, 28. januar kl. 15.00-17.00
Sted: Lauvsnes samfunnshus

 

Juletrefest på Utvorda

Etter noen års pause arrangeres igjen juletrefest for hele familien i grendehuset på Utvorda. Juletregang, kveldsmat, nissebesøk. Kaffe og kakao. Juleleika. Arrangør er Utvorda grendelag.
Tid: 4. juledag, 28. januar kl. 18.00-20.30
Sted: Utvroda grendehus

 

Julejam

Maren Emilie stiller på julejam.

Zanzibar Inn inviterer alle til Julejam 4. juledag. Alle som vil stå på scenen, kan melde seg til Kim Aakervik. Band, musikere og vokalister velkommen. Eget husband. Blant påmeldte artister er Maren Emilie Kløven Lein, Frank Reppen og Jens Martin Olsen.
Tid: 4. juledag, 28. januar kl. 22.00-02.00
Sted: Zanzibar Inn, Lauvsnes

 

6.dagsfest

Tradisjonsrik 6.dagsfest i Framheim på Vik. Bandet Road 766 spiller til dans. Arrangør er Sørflatanger grendelag.
Tid: 6. juledag, 30. januar, kl. 2100
Sted: Framheim, Vik

 

Menighetens juletrefest

Juletrefest for hele familien i samfunnshuset på Lauvsnes mandag 7. januar. Flatanger musikkforening spiller, juletregang, juleleker, ord for dagen, loddsalg, gratis servering av kaffe, kakao og saft. Ta med mat til felles bord. Arrangør er Flatanger menighetsråd.
Tid: 7. januar kl. 18.00
Sted: Lauvsnes samfunnshus