Lys og varme i høstmørket

Erle og Guro høstet stor applaus for sin framføring av «Lys og varme» under onsdagens korpskonsert.

Publikum strømmet til da Flatanger musikkforening serverte en «musikalsk ettermiddagskafé i høstmørket» på Miljøbygget.

Med mye nytt repertoar serverte korpset en god konsert med publikumsvennlig musikk for en fullsatt sal.

Publikumsvennlig repertoar

På programmet sto blant annet «Svalbardtema» fra Orions Belte av Bøhren/Åserud, «Bruremarsj» av Jan Magne Førde og «Begin the beguine» av Cole Porter.

Under sin dirigent Marthe Austad framstår korpset som godt samkjørt og presist, og selv med få musikere i korpset er framføringa trygg og solid.

Nadia framførte «Måken» av Finn Kalvik på fløyte.

I tillegg til korpset, stilte musikkskolen med tre elever som sang og spilte «Lys og varme» av Åge Aleksandersen og «Måken» av Finn Kalvik.

Fullt hus og god stemning

I pausen ble det servert kaffe, saft og kaker – og stemninga var god rundt bordene, før Jens Martin Olsen startet andre avdeling med piano og sang.

Kafeen i Miljøbygget var fullsatt da korpset innbød til konsert.

Flatanger musikkforening stilte med nytt, publikumsvennlig program på høstkonserten.

Jens Martin Olsen var kveldens overraskelse, da han tok steget fram fra trommesettet og satte seg bak pianoet og mikrofonen.

Rundt 100 personer var til stede, og det måtte bæres inn ekstra stoler for at alle skulle få sitte under den to timer lange konserten.

Mens mange både store og små steder mister korpsene sine og må leie inn musikk til 17. mai, vet flatangringene å sette pris på at korpsmedlemmer og dirigent står på for å servere levende musikk i både barnetog og i konsertlokalene.