Leverer sin tiende FollaWork35

Folla Maritime Service AS i Flatanger har suksess med sin 35-fots røkterbåt, FollaWork 35. I helga ble det tiende fartøyet av denne typen overlevert.

Fartøyet ble overlevert til Håløy Havservice AS i Troms, og det er allerede satt inn i arbeid hos Gratanglaks og Kleiva fiskefarm.

Fra før har Folla Maritime levert ti slike en-skrogs oppdrettsfartøy til oppdrettere rundt om i landet – og en til Indonesia. «Fossekall» som fartøyet heter, er verftets bygg nummer 72.

– Håløy Havservice har utfordret oss på detaljer og løsninger, og vi håper sluttresultatet står til forventingene, og at dette representerer starten på et langt og godt samarbeid, sier markedssjef Greger Samuelsen i Folla Maritime Service i en pressemelding.

Daglig leder Remi Rønning i Håløy Havservice synes at sluttproduktet ser lovende ut, og ser fram til å ta fartøyet i bruk.

– Vi har opplevd en god oppfølging og et godt samarbeid med verftet i byggeprosessen, helt fra kontraktsinngåelse og fram til levering i Harstad sist lørdag, sier Remi Rønning.

Det nye fartøyet er 10,65 meter lang og 5 meter bredt, og er utstyrt med en 250 hk motor. Det har to capstaner og kran på 8 tonn/meter.