– Nå fikk jeg hjertebank

– Jeg fikk hjertebank nå, sier en glad mann fra Flatanger til Norsk Tipping, etter å ha fått beskjed om at han har vunnet 1 million kroner i Eurojackpot.

Den heldige flatangringen vant også et reisegavekort på 100.000 kroner. Norsk Tipping har intervjuet mannen anonymt.

– Jeg fikk hjertebank nå. Jeg tør ikke tro på det du forteller meg, men tanken på en million er gledelig, sier vinneren til Norsk Tipping.

Hver uke er det i tillegg til de vanlige Eurojackpot-premiene, en norsk vinner som får med seg en million i premie, samt et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner. Denne uken var den heldige vinneren en blid kar fra Flatanger.

Lyst på bobil

– Jeg har trødd litt att og frem på gulvet her nå, og det begynner å gli inn at det du sier kan være riktig selv om jeg ikke helt tør å tro på deg, sier mannen, som kunne tenke seg å reise til Tenerife og Svalbard.

– Jeg har også hatt en drøm om å eie en bobil, slik at jeg og kona kunne reise sydover med trekkfuglene om høsten og returnere til Norge om våren. Det har ikke blitt slik, men nå har vi muligheten, sier han fornøyd.

Feiret med venner

Mannen var svært glad for å kunne ha litt ekstra å feire og i kveld passet det bra.

– Ja, vi har besøk nå som vi kan feire sammen med, og vi skal på fest i helgen, så nå blir det skikkelig feiring, sier han fornøyd til Norsk Tipping.