Bygdaprisen til Kari og Birger

Kari og Birger Olsen mottok Bygdaprisen 2018 under Tangsprælldagan på Lauvsnes.

– Årets grendapris går til folk som vi mener fortjener heder og ære. De har lagt ned mye arbeid som har kommet oss andre i bygda til gode. Deres dugnadsinnsats gjennom mange år har vært formidabel, og de bruker mye av sin fritid til å glede andre. Det gjør de både gjennom sine mange besøk hos eldre, der de har med hjemmebakst og blomster fra egen hage, og ikke minst som primus motorer for Storfjellets venner, sa Arne Skorstad og Egil Steffensen fra arrangørene da de delte ut prisen

Vinnerne mottok et flott kunstverk fra Wenche Larsen Dahle med fem motiv fra Flatanger i tillegg til 4.000 kroner.

Vinnerne var tydelig rørt da de mottok prisen foran flere hundre frammøtte lørdag ettermiddag.