Brede forlenger kontrakten med Bodø/Glimt

Flatangringen Brede Mathias Moe forlenger kontrakten med Bodø/Glimt, og blir der i alle fall ut 2020.

Dette skriver FK Bodø/Glimt på sine nettsider.

Brede Mathias Moe ble lånt ut fra Rosenborg i 2014. Glimt var påpass fornøyd med forsvarsbautaen, at de gjorde lånet permanent året etter. Fredag ble det kjent at kontrakten er forlenget ut 2020.

Moe var selv veldig fornøyd med re-signeringen.

– Gleder meg

– Det er bare godt å få det på plass. Jeg gleder meg, det er mye bra på gang i klubben, så det er bare å se framover, sa spilleren til glimt.no.

– Forhåpentligvis blir høstsesongen bedre enn denne vårsesongen, og da er det bare å glede seg.

Brede Mathias Moe sier at det beste med å spille i Bodø/Glimt er spillergruppa. Den er fantastisk fin, og det kjennes bare godt hver eneste dag å være på trening, forteller han.

Bodø/Glimt fornøyd

Sportslig leder Aasmund Bjørkan ser fram til å fortsette å jobbe med Moe.

– Brede var plaget i fjor, kom tilbake i slutten av året og måten han har kommet inn i laget på har vært utrolig positivt og vi er kjempeglad på hans vegen i forhold til at han er frisk og kan spille fotball på høyt nivå. Det er en viktig signering for oss, han er viktig i gruppa vår, han er en positiv, flott fyr og en god fotballspiller som har gode ferdigheter. Det er kjempeviktig for oss at han re-signerte, sier Aasmund Bjørkan til FK Bodø/Glimts nettside.

Daglig leder, Frode Thomassen, er også fornøyd med re-signeringen:

– For klubben er det en kjempeflott dag, det å få signert Brede i en forlengelse det er veldig stort og godt for oss. Brede, både som spiller og som menneske, er en rollefigur og vi er glade for at vi skal jobbe sammen. Så blir høsten gul! sier Frode Thomassen.