Flere eiere inn i rørleggerfirma

Trønderelement og Comfort Bjørn Seem går nå inn som medeiere i Are Krogstads firma Flatanger Rørservice AS. Selskapet får fire ansatte og endrer navn til Comfort Flatanger.

– Vi ser at oppdragsmengden har økt betraktelig. Ved å samarbeide med andre firma, står vi sterkere og får et større nettverk. Det vil bli lettere å ta større jobber, sier Are Krogstad.

Han og de to andre eierne vil ha en tredel av aksjene hver i nye Comfort Flatanger AS. Rørleggerfirmaet vil få kontor og lager hos Trønderelement i Storlavika.

Ansatte og eiere i nye Comfort Flatanger AS, fra venstre: Læring Stian Aagård, rørlegger Kristian Dahle Klocke, rørlegger Iver Aune Krogstad, styreleder og ny medeier Arnstein Seem i Comfort Bjørn Seem AS, rørlegger og eier Are Krogstad, Jørn Langstrand og Egil Steffensen, begge i Trønderelement.

Comfort Bjørn Seem AS har i dag 15 ansatte i Namsos og Grong, og 10 ansatte i Trondheim. Daglig leder Arnstein Seem sier at de ønsket å utvide horisonten, og at Flatanger er et interessant område med alt som skjer innen havbruk og byggeaktivitet.

– Det skjer mye i Flatanger, og det gjelder å posisjonere seg. Vi har hatt en del oppdrag her før, og nå blir det enklere for kundene, sier Arnstein Seem.

Flere å spille på

Are Krogstad ser spesielt fordelen med at de gjennom samarbeidet med Seem nå får flere rørleggere å spille på. Dermed blir det lettere å ta på seg større oppdrag. Men dette vil gjelde begge veier. Rørleggere fra Namsos kan bistå i Flatanger, og rørleggere i Flatanger kan bistå andre steder.

– Vi skal ta vare på de kundene vi har. Samtidig blir det større sjanse for å få nye, sier Krogstad.

Eget lager og døgnvakt

Med nytt lager i Storlavika og deler tilgjengelig, vil rørleggerfirmaet ha 24-timers vakt.

Jørn Langstrand i Trønderelement sier at de går inn på eiersida for å kunne gi et bedre tilbud til kundene.

– Mange ønsker at vi skal ta ansvar fra A til Å. Når vi står der med ringmuren, er vi avhengig av at rørleggeren kommer akkurat da. I tillegg er det jo trivelig å samarbeide, og være flere i lag. Dette er vinn-vinn for alle parter, sier Langstrand.

Fire ansatte

I løpet av sommeren blir det fire ansatte i Comfort Flatanger. Foruten Are Krogstad og sønnen Iver Aune Krogstad, er rørlegger Kristian Dahle Klocke og lærling Stian Aagård ansatt i firmaet.

Det er allerede mye å henge fingrene i, med oppdrag både på den nye brannstasjon og i nye leiligheter som er under bygging. – Vi har også mer på gang, sier Arnstein Seem, som blir ny styreleder i Comfort Flatanger.

– Dette blir veldig bra. Vi gleder oss, sier Egil Steffensen i Trønderelement.

– Alle kommer til å tilføre hverandre noe. Dette blir en pluss for alle, sier Are Krogstad.