Kontrakt på den tiende Follawork 35

Den ettskrogs lokalitetsbåten Follawork 35 er populær. Folla Maritime Service AS skal nå bygge det tiende fartøyet av denne typen.

Kontrakten er inngått med Håløy Havservice AS, og fartøyet skal leveres i tredje kvartal i år.

– Det er veldig gledelig at Håløy Havservice velger oss som leverandør, og vi ser fram til et godt samarbeid med dem fremover. Etterspørselen er fortsatt stor etter denne modellen, og det er stas at vi igjen får levere modellen nordover til en ny kunde, sier daglig leder Runar Brennvolleng i Folla Maritime Service i en pressemelding.

Slik blir båten som skal bygges for Håløy Havservice.

Folla Maritime Service har i tillegg to tilsvarende fartøy under bygging, hvor den ene er forventet levert fra verftet i midten av juni. I tillegg er en Follaspeed 36 i produksjon.

– Vi har fått et veldig godt inntrykk av Folla Maritime Service. Follawork 35 har et design som vi har god tro på, noe som gjør at vi gleder oss til å ta den i bruk. Vi ser også frem til et videre samarbeid, sier Remi Rønning, daglig leder i Håløy Havservice.