Seier mot Spillum i serieåpningen i 6.divisjon

Flatanger 2 slo til med seier mot Spillum i serieåpningen i 6.divisjon.  I en meget sjanserik batalje på Spillums nye kunstgressbane var det bortelaget som trakk det lengste strået.

Nyervervelsen Martin Lein scoret seiersmålet på et knallhardt straffespark like før pause. Spillum tok ledelsen, før Flatanger utlignet på et hardt innlegg fra høyre side som ble beinet i eget mål av en Spillum-forsvarer.

Hele 80 tilskuere så kampen hvor begge lag hadde lyst på 3 poeng. Flatanger har fått seks nye spillere denne sesongen – tre av dem spilte mot Spillum.

Nye spillere

Pål Anders Lauvsnes og sønnen Ole-Mathias har signert fra Overhalla, mens nevnte Martin Lein er mannen som scoret målet for Bangsund mot Egge i fjor høst, som sendte Flatanger opp i 5.divisjon.

Unggutten Didrik Lein spilte en meget god kamp, det samme gjorde Martin Lein. Ole-Mathias Mediå Lauvsnes er en spennende tilvekst, som med fart og teknikk kom til store målsjanser. Det var bare scoringen som manglet for hans del. Mikael Strand hadde en matchvinner-redning i sluttminuttene. I reneste De Gea-stil fistet han ballen over tverrliggeren etter et skudd fra kort hold som hadde retning mot vinkelen.

Det kan bli morsomt å følge laget i 6.divisjon også, for mot Spillum skapte de sjanser på løpende bånd. Flatanger mistet litt av initiativet utover kampen, og Spillum tok mer og mer over – men det førte til store kontringssjanser for gjestene.

Benjamin Lein Fuglår tilbake

Gledelig var det å se Benjamin Lein Fuglår tilbake i godt gammelt driv. Det er hele 20 måneder siden Benjamin røk korsbåndet i kneet, og selv om han har spilt en del i treningskampene i det siste, var dette hans første obligatoriske kamp på 20 måneder.

Begge Flatanger-lagene skal spille tre bortekamper før de spiller sine første kamper på Vikbanen. Førstelaget spiller borte mot Hommelvik førstkommende søndag.