Nytt fartøy overlevert

Det kommer nye båter fra Folla Maritime Service på løpende bånd. Før påske ble byggenummer 68 overlevert til Refsnes Laks.

MS Vikafjord er en Follwork 35, en lokalitetsbåt på 10,65 meter. Fra før har Refsnes Laks kjøpt en tilsvarende båt, MS Kristine.

Daglig leder Runar Brennvolleng er stolt av å ha levert et nytt fartøy til Refsnes Laks, som har sagt at de er svært tilfreds med den forrige båten de kjøpte.

– Vi håper og tror at MS Vikafjord vil bli like godt mottatt. Dette er den åttende modellen av Follawork 35 som vi har levert. Under byggeprosessen har vi hatt et tett samarbeid med Refnes Laks, noe som har resultert i gode løsninger og god dialog fra byggestart til overlevering, sier Runar Brennvolleng i en pressemelding.

Fra overleveringa, fra venstre: Stein Refsnes, Frank Lauritsen, Johannes Korsvoll, Brage Hopen og Greger Samuelsen. (Foto: Folla Maritime)

Ole Arve Viken i Refsnes Laks sier han er meget godt fornøyd med MS Vikafjord, og ser fram til å ta båten i bruk.

– Vi synes at Folla Maritime leverer god norsk kvalitet. Vi har fått tatt god del i utforming av funksjonelle løsninger, men også på design og komfort. Vi har dyktige ansatte som fortjener sikkert og funksjonelt utstyr, noe denne båten er et bevis på, sier Viken.

Folla Maritime Service har i tillegg to tilsvarende fartøy under bygging, samt to hurtiggående fartøy.