Ny kontrakt for Folla Maritime

Flatanger-verftet Folla Martime Service har inngått kontrakt om levering av et nytt servicefartøy av typen Follawork 35. Fra før er to slike båter snart klare for levering.

Servicebåten som nå er kontrahert, skal leveres i andre kvartal i år til Nærøysund Aquaservice. Daglig leder Runar Brennvolleng i Folla Maritime er stolt over å bli valgt som leverandør.

– Dette vil være den niende varianten av Follawork 35 som vi har produsert de siste to-tre årene, og vi er glade for at etterspørselen fortsatt er stor for denne fartøystypen, sier Brennvolleng i en pressemelding.

Folla Maritime Service har to tilsvarende fartøy under bygging, hvor den ene er forventet levert fra verftet i løpet av neste uke. I tillegg er to hurtiggående fartøy under bygging.

Byggenummer 68, Vikafjord, som også er en Follawork 35, ble sjøsatt tirsdag. (Foto: Folla Maritime)

– Vi  er meget fornøyd med å ha skrevet denne avtalen med Folla Maritime. Verftet har bygd gode båter i mange år, og denne båttypen er akkurat det vi var på utkikk etter denne gangen. Vi ser frem til et fruktbart samarbeid utover våren, og ser ikke bort fra at også andre modeller i Follas produktspekter kan være aktuelle for oss etter hvert, sier Brynjar Karlsen, daglig leder i Nærøysund Aquaservice.

Follawork 35 er 10,65 meter lang og 5 meter bred, og er utrustet med en 250 hestekrefters motor og to thrustere.

Folla Maritime Service AS bygger fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgraderinger.