Folla Maritime styrker staben

Greger Samuelsen (47) er ansatt som ny markedssjef i Folla Maritime Service AS. Samtidig åpner selskapet kontor i Namsos.

– Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven. Folla Maritime har vært gjennom en betydelig revitalisering, og har store ambisjoner for framtida. Styret og ledelse har gjort en imponerende jobb de siste årene for å skape et spennende grunnlag for årene som kommer, sier Samuelsen i en pressemelding fra selskapet.

Han kommer fra stillingen som innkjøpssjef i Salsnes Filter, og har tidligere arbeidserfaring fra blant annet Nexans Norway og offshorenæringa.

– Vi er stolte av å få Samuelsen med på laget. Vi har gjort et grundig søk etter aktuelle kandidater, og vi er glade for at Samuelsen har takket ja til å bli med på laget, sier daglig leder Runar Brennvolleng i Folla Maritime Service AS.

Selskapet har nylig vedtatt å bygge ny produksjonshall og slip i Storlavika, noe som vil gi økt kapasitet og behov for å styrke organisasjonen.

Folla Maritime har ifølge Brennvolleng ambisjoner om å ta økte markedsandeler både når det gjelder bygging av nye fartøy, men også innenfor service, ombygging og oppgraderinger.