Vant julecupen etter spennende finale

Det måtte til ekstraomganger for å kåre en vinner av julecupen i Flatangerhallen 6. juledag. Til slutt stakk gutta i laget Fliring av med seieren.

Fem lag stilte i årets utgave av den tradisjonsrike julecupen i Flatanger. Fjorårets vinner, Namsos Broncos, måtte melde avbud. Laget vant julecupen i Namsos dagen før, og med mange skader var laget ikke spillbart.

Fliringen gikk av med seieren. Foran fra venstre: Didrik Lein, Lucas Haagensen og Francis Halmøy. Bak fra venstre: Simon Hågensen, Vegard Høstland, Andreas Krokstad Woll og Mikael Strand. (Foto: Privat)

Dermed var storfavoritten ute av spill, og det var klart for ny vinner. Kampene ble lagt ut opp som serie, og det ble Smurfan og Fliring som gikk til finalen.

Det skulle vise seg å bli et jevnt oppgjør. Ungguttene i Fliring klarte å holde tritt med de i snitt litt eldre spillerne i Smurfan. Etter full tid sto det 1-1, og det måtte til ekstraomgang med golden goal.

Lucas Haagensen sørget for 2-1 til Fliring, som dermed gikk seirende ut av årets julecup.

Som vanlig var det mye folk i hallen som fulgte kampene, og stor stemning med vaffel og kaffe. Ungene fikk også prøve seg på banen i to barnekamper.

De yngste fikk også prøve seg i julecupen, og det var ikke noe å si på innsatsen.