Sjøbua Spiseri til salgs

Sjøbua Spiseri på Utvorda er igjen til salgs. Sammen med restauranten selges også campingplassen, to bolighus og gjestekai.

Det er eierne av Sjøbua Spiseri som selv har lagt ut melding på sin Facebook-side at anlegget nå legges ut for salg.

– Dette er en unik mulighet til å sikre seg en attraktiv og sentral kysteiendom i Flatanger kommune. Dagens eiere av Sjøbua Spiseri AS har besluttet å selge selskapet, heter det i meldinga.

Eiendomsmegler 1 vil stå for salget. Onsdag kveld var eiendommen ennå ikke lagt ut for salg på selskapets nettside.

Einar Grande og Hillbjørg Kristensen bygde opp Sjøbua til en av de mest attraktive fiskerestauranter i Trøndelag, og folk valfartet til Utvorda for å spise middag.

Etter et de valgte å pensjonere seg, solgte de livsverket til en gruppering fra Steinkjer, som var faste gjester på campingen ved Sjøbua.

Kjell Roger Vikan er registrert som daglig leder og styremedlem i selskapet Sjøbua Spiseri AS. Svein Erik Svarte er styreleder. Øvrige styremedlemmer er Arve Magnar Aunan og Kjell Magnar Haugan.

De annonserte etter drivere på nyåret i 2012, og det har vist seg vanskelig å få til stabil drift ved restauranten. I 2016 fikk aksjeselskapet et underskudd, med et resultat før skatt på minus 143.000 kroner. Omsetninga var på vel 1,2 millioner kroner. De to foregående år gikk selskapet med overskudd.