Førjulsfest med Stiv Kuling

I beste Chris Rea-stil inviterer Stiv Kuling og Nullskattesnylterne til «Heim til jul»-fest i Namsos samfunnshus. Men julesanger får du neppe høre…

– «O heilaga natt» eller andre julsanger står nok ikke på repertoaret. Poenget er å samle heimflytta og utflytta folk, sier Kim Aakervik, daglig leder i Steve Cooling Music AS.

Sammen med de andre Flatanger-bandet Stiv Kuling lover han fullt trøkk og rock’n roll i samfunnshuset på bitte lille juleaften, 22. desember.

Nullskattesnyltnerne fra Namsos har hatt førjulsfest før, men denne gang har de slått seg sammen med flatangringene om en felles konsert.

– Vi kjenner dem godt fra før, sier Kim Aakervik. Ett av bandmedlemmene, Eirik Øien, driver Fjøset studio på Otterøya hvor Stiv Kuling spilte inn sin siste plate.

Buss fra Lauvsnes

Tidligere førjulsfester er holdt i NTE Arena. Men i år er den lagt til samfunnshuset. Kim Aakervik mener det passer litt bedre når det inviteres til førjulsfest.

– Vi håper at folk kommer litt tidlig og får tid til å mingle, sier han.

Billetter er allerede lagt ut for salg, og det er plass til 450 personer i samfunnshuset.

– Vi spiller en time hver. Kanskje kommer det også noen gjesteartister, men det skal være en overraskelse, sier Kim Aakervik.

Det er satt opp buss fra Lauvsnes som er i Namsos når dørene åpner, og folk kan stige på bussen under veis.

Stiv Kuling har hatt et travelt år, etter at bandet slapp sin første plate i mars. Siste spilleoppdrag var under hyllesten av Terje Tysland i NTE Arena. – Det var steikartig, sier Kim.

Spiller med stjernene

I januar er bandet booket til Sundreball musikkfestival i Ål i Hallingdal, som går over tre dager. Der deltar blant andre Stjernekamp-vinner Adam Douglas og andre sterke navn.

Stiv Kuling skal spille på avslutningskonserten lørdag kveld – etter Ida Jenshus og rett før Morten Abel. Et stjernespekket lag, med andre ord.

Men først blir det jul og fest i by’n – og 4.dagsfest på Kolvereid for Stiv Kuling.