Flatanger møter Tiller 2 i semifinalen

Flatanger vil møte Tiller 2 i semifinalen på Vik stadion søndag, etter at Tiller vant 3-2 over Charlottenlund 2 onsdag kveld.

Tiller 2 har scoret 95 mål og sluppet inn 28 på 18 kamper i årets sesong, og vant hele 13-0 mot Fosen. Det er dermed en farlig motstander flatangringene møter til semifinale om KM-tittelen.

Sterk motstander

– Dette er Tillers beste lag. De rykket ned fra 4 . divisjon i fjor. Tiller valgte å la disse spillerne gå inn på 6.divisjonslaget, og flyttet juniorspillerne inn på laget i 5. divisjon. Med andre ord,  det laget Tiller sender til Vik, er Tillers beste lag. Juniorene i 5. divisjon rykker ned til 6. divisjon,  mens laget i 6.divisjon rykker opp, sier Flatangers oppmann Håvard Angen Haarstadstrand.

Han kjørte til Trondheim onsdag kveld for å se kampen mellom Tiller og Charlottenlund, og har dermed førstehånds kjennskap til lagene.

Oppmann Håvard Angen Haarstadstrand håper flatangringene stiller opp igjen søndag og heier fram laget til seier i semifinalen.

– Det er et meget rutinert mannskap som gjester Flatanger på søndag. Tillers store spillere er tvillingene Tonseth, som herjet på hver sin kant i kvartfinalen mot Charlottenlund. Klarer Flatanger å demme opp for de to,  og stille med sitt tilnærmet beste mannskap,  så kan det bli en meget spennende kamp på søndag, sier han.

Flere forfall

Flatanger klarer ikke å mønstre alle spillerne til kampen. Karl Ivar Dahle Høstland er på jobb, Benjamin Lein Fuglår og Petter Moe stiller heller ikke.

Thomas Dahle, som var coach under kvartfinalen, får ikke anledning til å komme til semifinalen. Men han har lovet å stille med hele familien om Flatanger kommer til finalen. Per Inge Aagård kommer muligens for å bistå laget.

– Laget trenger all den støtten flatangeringene klarer å mobilisere. Da kan det være duket for nok en magisk ettermiddag på Vik. Klarer vi dette,  så setter vi opp buss til finalen i Abrahallen, sier Håvard Angen Haarstadstrand.

Den andre semifinalen går mellom Nidaros og Rennebu. Det blir dermed ett av disse lagene som Flatanger eller Tiller 2 får møte i finalen.