Ingen KM-finale for Flatanger

Bare minutter før dommeren blåste av etter to ekstraomganger, gikk Tiller 2 opp i ledelse 3-4. Dermed brast drømmen om KM-finale for Flatanger.

Det ble en svært jevnspilt og spennende semifinale mellom Flatanger og Tiller 2 på Vik stadion søndag.

Selv om laget regner sluttspillet om kretsmesterskapstittelen som bonus, var det surt å gå på et tap etter en så jevn kamp.

– Kjedelig å tape

– Jeg er litt skuffet. Det er kjedelig å tape når vi er så nær, sier spillende trener Karl Ivar Dahle Høstland.

Glede over en viktig scoring av Ole Kristoffer Fjeseth. Det står 3-2 til Flatanger og det er fem minutter igjen av andre ordinære omgang…

Han er fornøyd med innsatsen fra laget, som hadde en stri tørn på den tunge banen.

– Vi forventet en tøff kamp. De har mange spillere som har vært i 4.- og 3.divisjon. Men vi viser at vi kan ha noe i 5.divisjon å gjøre når vi klarer å henge på disse spillerne, sier Høstland.

Flatanger er allerede klar for opprykk og 5.divisjonsspill neste sesong, etter å ha vunnet sin gruppe. Men KM-tittelen røk søndag.

Flatanger presset

Kampen startet bra for Flatanger, som presset bra i første halvdel av første omgang. Tiller fikk heller ikke uttelling for sine sjanser, og lagene gikk til pause med stillingen 0-0.

Allerede to-tre minutter ut i andre omgang får Ola Kristian Dahle Høstland inn en fulltreffer. Gleden er stor i Flatanger-leiren, men den skal bli kortvarig.

Etter bare to minutter utligner Marius Torset for Tiller. Temperaturen i kampen øker, og det er tydelig at begge lagene har tenkt å vinne.

Historien gjentar seg vel 20 minutter senere. Karl Ivar Dahle Høstland scorer for Flatanger, og to minutter senere utligner Tillers Tom Pedersen. Stillingen er igjen uavgjort – 2-2.

Karl Ivar Dahle Høstland sto bak dette skuddet, som keeper Jimboy Diaz Brevik i Tiller-målet ikke klarte å ta.

40 minutter ut i andre omgang finner Flatangers Ole Kristoffer Fjeseth en åpning og dundrer til. Dermed er det 3-2 til hjemmelaget, bare minutter før dommeren skal blåse av kampen.

Både publikum og spillere håper at det skal holde de siste fem minuttene. Men det skjer ikke. 44 minutter ut i omgangen reduserer Tiller  nok en gang, og det står 3-3.

Et flott gjennomspill til Ole Kristoffer Fjeseth i sluttminuttene blir avblåst for offside – en avgjørelse ikke alle på sidelinja var enig i.

Offside eller ikke? Vanskelig å si fra skrå vinkel, men meningene var delte. Det ble i alle fall dømt offside, og Ole Kristoffer Fjeseth mistet en god målsjanse.

Ekstraomganger

Med uavgjort ved full tid, var det klart for ekstraomganger på Vik stadion. To slitne lag entret banen for å få kampen avgjort uten straffesparkkonkurranse. Flatanger presset godt i starten av første ekstraomgang, uten at det ga uttelling foran mål.

Andre ekstraomgang går også mot slutten uten nye mål. Men da det er igjen to minutter av full tid, blir det litt klabb og babb foran Flatanger-målet. Tillers Marius Torset får skutt på kloss hold, og den er utakbar for keeper Iver Berre.

Tross iherdig kjemping de siste spilleminuttene, lyktes det ikke Flatanger å score mål. Dermed må de se seg slått i semifinalen av Tiller, men de sto kampen ut og resultatet kunne like godt ha blitt et annet. For det var to jevngode lag som spilte på Vik stadion søndag.