Bli med på reise «Norge rundt»

Torsdag er det duket for en ny forestilling av og med ungdomstrinnet på Lauvsnes skole.

I en treukers prosjektperiode har elevene jobbet med byggverk, bunader, sanger og dialekter fra rundt omkring i Norges land.

Prosjektleder Hilde Kålen har sammen med kollegiet ved Lauvsnes skole lagt rammene for et tverrfaglig prosjekt med kreativitet, samarbeid og praktiske oppgaver som ledetråder. Elevene har snekret, skrevet, sunget og spilt og er klare for å ta imot publikum til en åpent hus.

Forestillingen blir ikke en tradisjonell musikkprosjektforestilling. Snarere blir det smakebiter av mye forskjellig, med utstilling, quiz og kahoot i tillegg til filmsnutter, sketsjer og sanger. Med kaffe og kaker i tillegg, ligger alt an for en hyggelig ettermiddag i «huset».

Elevene har selv laget kulisser, som denne brua.