Fra Lauvsnes til Uhørt-scenen i Oslo

Bad Influence går fra workshop med kulturskolen i Flatanger til Uhørt-scenen i Oslo. For første gang får bandet vise seg fram i hovedstaden.

Uhørt markedsfører seg som intim kulturscene for nye uttrykk, og holder til i Torggata 11 – i tilfelle du er i Oslo mandag kveld og vil oppleve bandet live.

– Jeg tror det blir en veldig bra erfaring for oss. Nytt publikum, og ny plass. Men samtidig er det bare en spillejobb, sier Tora Dahle Aagård.

Vokalist og gitarist Tora Dahle Aagård fra torsdagens konsert på Lauvsnes. Nå flytter hun til Oslo.

Vokalist og gitarist Tora Dahle Aagård fra torsdagens konsert på Lauvsnes. Nå flytter hun til Oslo.

– Glede oss veldig

Hun ser på det på samme måte som å spille alle andre steder i Norge, men samtidig kribler det litt ekstra i magen. For dette er noe de har sett fram til.

– Vi gleder oss veldig, veldig, veldig, og har lenge ønsket å få spille i hovedstaden, sier Tora, som selv er på flyttefot fra Trondheim til Oslo.

Flytter til Oslo

Hun forteller at hun flytter fordi hun ønsker å prøve noe nytt.

– Jeg har en del nye planer som jeg ønsker å gjennomføre i Oslo. Det blir mye pendling Oslo-Trondheim på grunn av jobber og ikke minst Bad Influence, sier hun.

Bad Influence har flere spillejobber foran seg. De er booket både til Steinkjerfestivalen og Inderøyfest i sommer.

Men første anledning til å høre Flatanger-bandet i Oslo blir altså mandag kveld. Er du i nærheten, er adressen Torggata 11! Klokka 21 går bandet på scenen, og de har 11 låter på spilleplanen.