Beste lag på landsstevnet

Sitter pistolklubb gjorde det skarpt i Landsstevnet for rekrutter og tok hjem seieren i lagskyting klasse  R-13.

Julian Sandhøfer tok sølvmedalje individuelt. (Foto: Pål Kristiansen)

Marius Strøm, Julian Sandhøfer og Annie Havn er dermed uoffisielle norgesmestere i sin klasse. De følger i fotsporene til norgesmester Michael Strøm som dro hjem norgesmestertittelen for kort tid siden. Julian Sandhøfer tok sølvmedalje individuelt og Marius Strøm og Annie Havn tok henholdsvis femte og sjetteplass i samme klasse.

Nicoline Mork tok bronse i R-12, og i R-14 kom laget med Emma Kaldahl, Anna Martine Myren og Vilde Frisendal på en sterk fjerdeplass.

Nicoline Mork tok en flott bronse i den yngste klassen R-12. (Foto: Pål Kristiansen)

Jorun Snilstveit tok en 10. plass i R-12.

Landsstevnet har status som uoffisielt norgesmesterskap, og konkurrentene kommer fra hele landet. At klubben på Sitter gjør det så godt i konkurransen i flere klasser, viser at det gror godt etter norgesmester Michael Strøm. Åtte ungdommer fra klubben tok buss sørover fredag for å delta i konkurranse som fant sted på Hvaler i Østfold.