Stor bredde under UKM

Simon og alle de andre deltakerne på UKM fikk diplom og stor applaus etter innsatsen lørdag. – Dette var en fantastisk forestilling, sier ordfører Olav Jørgen Bjørkås.

Kristian Klocke deltok på UKM for første gang med egne fotografier.

Kristian Kloche (17) er en ivrig fotograf, og stilte ut tre bilder som er tatt i Köln og Sveits.

– Jeg begynte å fotografere i 2006, og er veldig grad i å ta bilder. Jeg har lyst til å bli naturfotograf, men skal først ta fagbrev som snekker eller rørlegger, så får vi se etter det, sier han.

Det var stort spenn i mønstringen.

Hedda Hagerup Johnsrud er vokalist og gitarist i Weea.

På scenen var det visesang, dikt, rock, pop og fløytespill. I utstillingen fikk publikum se en rekke kunstverk av forskjellig art. I tillegg til de som sto oppført i katalogen, deltok barnehagen med en fin samling figurer ungene på ”blå” avdeling hadde laget.

Rundt 150 publikummere hadde møtt opp, og de fikk en fin ettermiddag der 37 av kommunens ungdommer deltok.

Sigurd Kristesen på gitar, Marius Hanssen, vokal, Anders Sandnes på bass og Viktor Meland på trommer utgjør Carpe Scrotum.

Eline Ruud Kristiansen og Anna Imsgard Strøm var konferansierer og bandt forestillingen sammen på en fin måte. – Dette er andre året vi har denne jobben, forteller Eline.

Juryen jobber nå med å finne ut hvem som går videre til fylkesfinalen i UKM på Frosta.

– Finalen finner sted 23. – 25. mars, forteller kultursjef Kari Imsgard. Hun syns ungdommen gjorde en veldig bra innsats.

– Dette var godt gjennomført. Søndag får vi vite hvem som går videre, sier hun.

En glad og fornøyd gjeng etter en vellykket forestilling og utstilling!